Kuinka Asentaa Ohjaimet Manuaalisesti HP Tietokoneelle?

Nyt jos etsit joitain asianmukaisia ​​ohjeita HP-ohjainten asentamisesta manuaalisesti, kuten olet yrittänyt asentaa ohjaimet aiemmin, mutta epäonnistui. Sitten olisi iloinen, että luet tätä sivua, ja menettely on todella yksinkertainen ja nopea. Tarvitset kuitenkin ehdottomasti tarkkoja ratkaisuja siihen, mitä olemme tarjonneet täällä tässä blogissa. Ainoa mitä sinun on tehtävä, on käydä läpi ohjeet huolellisesti sopivan tuloksen saavuttamiseksi.

Mutta jos sinulla on muita ongelmia HP-tuotteesi kanssa, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, koska Hp Tekninen Tuki Numero -palvelusta löydät kaikki siihen liittyvät ratkaisut vain yhdessä paikassa. Tämä voi kuitenkin tapahtua vain, jos soitat asiantunteville asiantuntijoille annettuun numeroon. Ja sitten joukkue on paikalla tukemaan sinua asiaankuuluvilla ja luotettavilla ratkaisuilla.

Jotta ajurit voidaan asentaa manuaalisesti HP-tietokoneellesi, sinun on noudatettava seuraavassa annettua vaiheittaista menetelmää:

  • Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata File File -vaihtoehto työpöydältäsi.
  • Tämän jälkeen sinun on avattava C: -asemaosa.
  • Sen jälkeen sinun on avattava SwSetup-kansio.
  • Sinun on myös avattava myös aseman kansio. Näet, että muoto on sellaisenaan: spXXXXX.
  • Seuraavaksi sinun on mentävä avaamaan ‘Setup’-tiedosto.
  • Nyt on viimeinkin noudatettava kehotetulla näytöllä annettuja ohjeita asentaaksesi ohjaimet HP-tietokoneellesi.

Huomaa: Jos tarvitset lisätietoja ohjainten asentamisesta, voit myös tarkistaa tämän linkin: ‘Lataa tai päivitä HP: n tietokoneiden ohjelmistoja ja ohjaimia’

Sinulle annetut vaiheet ovat luotettavia ja niiden pitäisi auttaa sinua pääsemään läpi prosessin onnistuneesti. Mutta jos ei, niin ja sinulla on joitain ongelmia, jotka vaivaavat sinua toimenpiteen suorittamisesta, sinun on vain rentouduttava ja otettava heti yhteyttä HP Asiakaspalvelu Suomi : n teknikkoihin. Siksi teknikot opastavat sinua edelleen sopivilla ohjeilla nopeasti.