Kuinka Luoda Kirjanmerkki Hotmail Postilaatikkoosi?

Kuten me kaikki tiedämme, Hotmailiin pääsee webin kautta millä tahansa selaimella ja jokaiseen koneeseen, jolla on myös Internet-yhteys. Joten tästä tuli erittäin hyödyllistä lisätä Hotmail-postilaatikkosi kirjanmerkkeihin vastaavaan selaimeesi. Ja nyt, jos sinäkin haluat luoda kirjanmerkin Hotmail-postilaatikkoosi, pystyt varmasti tekemään niin, nopeasti.

Jos sinulla on muita ongelmia ja huolenaiheita Hotmail-tililläsi, sinun on kuitenkin otettava suoraan yhteyttä Hotmail asiakaspalvelu puhelinnumero Suomi : n erinomaisten ammattilaisten kanssa. Ja he opastavat sinua sopivimmilla ratkaisuilla ja ohjeilla, jotka auttavat korjaamaan häiriöt.

Nyt sinun on vain noudatettava seuraavia ohjeita luodaksesi kirjanmerkin Hotmail-postilaatikkoosi:

  • Sinun on ensin luotava uusi kirjanmerkki tai suosikki selaimeesi käyttämällä tätä linkkiä http://hotmail.com/default.aspx?rru=inbox.
  • Ja sitten sinun on annettava kirjanmerkille merkitysnimi, kuten; Hotmail Saapuneet.
  • Sinun on nyt käytettävä äskettäin luotavaa kirjanmerkkiä siirtyäksesi Hotmail-kirjautumissivulle.
  • Tämän jälkeen sinun on annettava näkyvälle sivulle Hotmail-kirjautumistietosi.
  • 1.- Sinun on varmistettava, että Muista salasanani on valittu.
  • 2.- Ja sinun on myös napsautettava Kirjaudu sisään -välilehteä voidaksesi käyttää Hotmail-tiliäsi.

Vinkki: Jos haluat, voit myös valita, että Hotmail siirretään suoraan postilaatikkoosi heti, kun lataat sen.

Edellä olevien vaiheiden pitäisi ehdottomasti auttaa sinua menestyksekkäästi läpi menettelyn. Mutta jos ei, niin ja sinulla on ongelmia seuraamalla annettuja ohjeita, sinun ei tarvitse huolehtia ollenkaan, koska sinulle tarjotaan loistava teknikkojoukkue vain Hotmail Tekninen Tuki Numero . Ainoa mitä sinun tarvitsee tehdä, on antaa soitettu numero numeroon ja saat ahkera teknikon apua silmänräpäyksessä. Voit myös valita soiton milloin tahansa sinulle sopivalla tavalla, koska palvelut ovat aina auki.