Kuinka saada Google Play Kaupasta sertifioitu laite?

Odotatko innolla laitteesi sertifiointia Google Play Kaupassa> onko niin, että se käy läpi muutamia toimenpiteitä ennen pääsyä tälle sivustolle, mutta et onnistunut tekemään samaa? Ymmärrämme täysin, että tämä tilanne voi osoittautua erittäin pettymysksi. Mutta nyt kun olet lukemassa tätä sivua, pääset varmasti läpi prosessin mahdollisimman lyhyessä ajassa.

Siitä huolimatta, että jos sinulla on muita Google-kyselyitä tai muita ponnahdusikkunoita, sinun ei tarvitse huolehtia ollenkaan, sillä täältä löydät parhaimmat Google Ohjeet Finland taitoja erittäin taitava ja osaava käsittelemään kaikkia Googleen liittyviä kysymyksiä. Joten riippumatta siitä, mikä sinun tapauksesi voi olla, kun otat yhteyttä joukkueeseen, saat tarkat ratkaisut ja ohjeet, jotka ovat luotettavia.

Aloita nyt prosessi ja anna laitteesi sertifiointi Google Play Kaupassa, sinun on noudatettava alla mainittuja vaiheita oikein.

 Ensimmäinen asia, joka sinun on tehtävä, on avata Google Play Kauppa -sovellus laitteellasi.
 Tämän jälkeen sinun on syötettävä varmennettu matkapuhelinnumero annettuun hakukenttään.
 Näet sitten, että sertifioitu mobiilisovellus on ilmainen lataus.
 Sinun on nyt napsautettava Hyväksy-välilehteä. tällä tavalla sertifikaatin myöntäjä voi käyttää nykyistä sijaintiasi, kameraasi ja valokuvia.
 Seuraavaksi kun huomaat, että sovellus on asennettu loppuun, huomaat sitten, että Certified Mobile -kuvake näkyy myös ruudulla.

Siksi nyt, kun olet lopettanut yllä olevien ohjeiden noudattamisen, sinun pitäisi olla valmis ja asetettava aloittamaan Google Play Kauppa. Mutta jos ei, niin ja joudut kohtaamaan joitain ongelmia vaiheiden läpi, sinun on korjattava tämä välitön yhteydenotto Google Asiakaspalvelu Suomi Numero sivustolla toimitettuihin teknikkoihin. Et tule katumaan, että kutsuit teknisiä asiantuntijoita tänne, koska he ovat hyvin koulutettuja ja uskovat antavan vain ratkaistuja ratkaisuja.