Ratkaisut AOL Sahköpostin Käyttämiseen Outlook Tilillä

Tämä blogi tarjoaa tarkat ratkaisut AOI-sähköpostitilin lisäämiseen Outlook-tiliin. Ja jos olet yksi niistä käyttäjistä, jotka tarvitsevat apua saman tekemiseen, niin täällä opitaan ehdottomasti, myös oikeilla ohjeilla. Sinun on vain luettava tämä blogi huolellisesti.

Nyt jos sinulla on joitain muita liittyviä ongelmia Outlook-tililläsi, sinun on otettava yhteyttä vain Outlook Ohjeet Tuki Numero : n tarjoamaan pätevään asiantuntijaryhmään. Tämän jälkeen asiantuntijat auttavat sinua sopivissa ja hyödyllisissä lisäratkaisuissa. Tämä johtuu siitä, että asiantuntijaryhmä on omistautunut toimittamaan vain ratkaistuja tyydyttäviä ratkaisuja.

Nämä vaiheet koskevat myös Outlook-versioita 2016, 2013 ja 2010. Joten sinun on nyt noudatettava alla mainittuja vaiheita oikein saadaksesi oikea tulos

  • Ensinnäkin sinun täytyy mennä ja napsauttaa Tiedosto, joka on Outlook-valikossa yläosassa.
  • Sen jälkeen vasemmanpuoleisessa ruudussa, sinun on varmistettava, että ‘Tiedot’ -välilehti on valittu ja napsauta sitten Lisää tili -vaihtoehtoa.
  • Seuraavaksi sinun on annettava AOL-sähköpostiosoitteemme ja napsauttaa sitten Yhdistä-välilehteä.
  • Sitten seuraavalla näytöllä sinun on myös syötettävä AOL-sähköpostitilisi salasanasi ja sitten Yhdistä-painike.
  • Sinun on nyt napsautettava Valmis-painiketta.
  • Ja nyt vihdoin AOL-sähköpostitilisi on Outlookissa, joten viestit ladataan tilillesi.

Nyt kun olet suorittanut yllä mainitun prosessin, olet onnistunut läpi. Mutta jos ei, niin ja joudut kohtaamaan joitain ongelmia saman kanssa, sinun on vain heti otettava yhteyttä täällä oleviin teknikkoihin. Ja teknikot auttavat sinua vain Outlook asiakaspalvelu Suomi palvelussa. Tässä tarjotut palvelut ovat saatavana jatkuvasti, joten voit kutsua tiimin aina, kun kohtaat ongelmia Outlook-tililläsi. Et varmasti löydä tällaisia ​​palveluja muualta kuin täältä.